90+7'
Scheidsrechter Yusuke Araki toont Mukhammadali Usmonov (Pachtakor Tasjkent) de gele kaart.
90+7'
Vrije trap voor Al-Wasl FC op de helft van Pachtakor Tasjkent.
90+5'
Inworp voor Al-Wasl FC in de buurt van het vijandige doel in JAR Stadium.
90+4'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent in JAR Stadium op de eigen helft.
90+3'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Tashkent.
90+3'
90+2'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Inworp voor Al-Wasl FC in JAR Stadium op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Pachtakor Tasjkent een doeltrap.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Yusuke Araki een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tashkent.
88'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tashkent.
87'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
86'
In Tashkent krijgt Pachtakor Tasjkent op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85'
Mukhammadali Usmonov vervangt Doniyor Abdumannopov bij de thuisploeg.
85'
Inworp Al-Wasl FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Pachtakor Tasjkent mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
83'
Gele kaart in Tashkent: Ibragim Ibragimov (Pachtakor Tasjkent) gaat op de bon bij scheidsrechter Yusuke Araki.
83'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in JAR Stadium.
82'
In JAR Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
81'
Al-Wasl FC gebruikt de derde wissel. Ali Hassan Ali Salmin Al Bloushi vervangt Ali Saleh Ali Saleh Amro.
81'
De uitploeg wisselt Takashi Uchino voor Salem Juma Awad Mubarak Al Azizi.
80'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
77'
Buitenspel Pachtakor Tasjkent.
76'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent Pachtakor Tasjkent een inworp toe op de helft van Al-Wasl FC.
74'
Al-Wasl FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Yusuke Araki op de helft van Pachtakor Tasjkent.
73'
Inworp op de eigen helft voor Al-Wasl FC.
72'
Pachtakor Tasjkent brengt Ibragim Ibragimov in de plaats van Sardor Sabirkhodjaev.
72'
De thuisploeg vervangt Dostonbek Khamdamov door Umar Adhamzoda.
72'
Doeltrap voor Al-Wasl FC in JAR Stadium.
71'
Arbiter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Pachtakor Tasjkent op de eigen helft.
70'
Bij Al-Wasl FC komt Haris Seferovic er in. Hij vervangt Caio Canedo.
70'
Inworp voor Al-Wasl FC op de helft van Pachtakor Tasjkent.
69'
Scheidsrechter Yusuke Araki kent een vrije trap toe aan Pachtakor Tasjkent, te nemen op de helft van Al-Wasl FC.
68'
De bal is over de achterlijn geweest. Al-Wasl FC mag een doeltrap nemen.
67'
Scheidsrechter Yusuke Araki geeft Al-Wasl FC een vrije trap op de eigen helft.
66'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Tashkent.
66'
64'
Al-Wasl FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Nicolas Gimenez in JAR Stadium.
64'
De kopbal van Ali Saleh Ali Saleh Amro wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Pachtakor Tasjkent.