90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Shorta in Karbala.
90+2'
Vrije trap in Karbala International Stadium. Op de helft van Al Shorta mag Pachtakor Tasjkent een vrije trap nemen.
90+2'
Pachtakor Tasjkent brengt Ibragim Ibragimov in de plaats van Sardor Sabirkhodjaev.
90+2'
Ameer r Sabah mist het doel en scoort niet voor Al Shorta in Karbala International Stadium.
90+2'
Doeltrap voor Pachtakor Tasjkent in Karbala International Stadium.
88'
Pachtakor Tasjkent krijgt van scheidsrechter Ning Ma op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Scheidsrechter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Pachtakor Tasjkent, te nemen op de helft van Al Shorta.
86'
Gele kaart. Boubacar Moumouni Abdoul Magid (Al Shorta) gaat op de bon.
84'
Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Al Shorta op de eigen helft in Karbala International Stadium.
83'
Vrije trap voor Pachtakor Tasjkent op de helft van Al Shorta.
82'
Inworp voor Al Shorta in Karbala International Stadium op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Al Shorta een vrije trap op de eigen helft.
80'
Pachtakor Tasjkent gebruikt de vierde wissel. Doniyor Abdumannopov vervangt Umar Adhamzoda.
80'
Pachtakor Tasjkent heeft Otabek Jurakoziev gewisseld. Ulugbek Khoshimov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Maksim Shatskikh.
79'
Inworp voor Al Shorta ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Karbala.
77'
De tweede wissel van Al Shorta. Hussein Ali komt erin voor Mohammed Dawood in Karbala International Stadium.
76'
Een speler van Al Shorta staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Ning Ma teruggefloten.
74'
Scheidsrechter Ning Ma kent Al Shorta een inworp toe op de helft van Pachtakor Tasjkent.
73'
Arbiter Ning Ma kent een vrije trap toe aan Al Shorta op de eigen helft.
72'
Al Shorta moet opletten als Pachtakor Tasjkent van scheidsrechter Ning Ma een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
72'
In Karbala kan Otabek Jurakoziev (Pachtakor Tasjkent) weer verder.
70'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Otabek Jurakoziev (Pachtakor Tasjkent).
68'
Scheidsrechter Ning Ma geeft een inworp aan Pachtakor Tasjkent op de eigen helft in Karbala International Stadium.
67'
Inworp voor Al Shorta in de buurt van het vijandige doel in Karbala International Stadium.
67'
Al Shorta mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ameer r Sabah in Karbala International Stadium.
66'
Ameer r Sabah neemt de door scheidsrechter Ning Ma gegeven hoekschop voor Al Shorta in Karbala.
66'
Karbala International Stadium ziet hoe Mahmoud Al-Mawas op doel schiet, maar niet scoort voor Al Shorta.
65'
Al Shorta mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
64'
Trainer Ahmed Salah Alwan (Al Shorta) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Faisal Jassim door Ameer r Sabah.
64'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Pachtakor Tasjkent in Karbala.
63'
In Karbala krijgt Al Shorta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61'
Scheidsrechter Ning Ma geeft Al Shorta een doeltrap.
59'
Doeltrap voor Al Shorta in Karbala International Stadium.
59'
Een doelpoging van Makhmud Makhamadzhonov (Pachtakor Tasjkent) in Karbala mist scherpte.
57'
Buitenspelpositie Al Shorta.
56'
56'
Inworp voor Pachtakor Tasjkent op de helft van Al Shorta.
55'
Al Shorta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ning Ma op de helft van Pachtakor Tasjkent.
53'
Schot op doel van Mahmoud Al-Mawas. Maar zonder doelpunt voor Al Shorta als gevolg.