Doeltrap voor Al-Ahli in Ahmed bin Alistadion.
90+12'
Inworp voor Al-Rayyan in Ahmed bin Alistadion op de eigen helft.
90+11'
Scheidsrechter Ahmad Alali geeft een inworp aan Al-Ahli op de eigen helft in Ahmed bin Alistadion.
90+9'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Al Rayyan.
90+9'
90+9'
De poging van Riyad Mahrez (Al-Ahli) mist doel in Ahmed bin Alistadion.
90+9'
Scheidsrechter Ahmad Alali geeft Al-Rayyan een doeltrap.
90+8'
Scheidsrechter Ahmad Alali kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Al-Rayyan.
90+7'
De vierde wissel van Al-Rayyan. Tameem Mansour komt erin voor Hatim Abdelaziz in Ahmed bin Alistadion.
90+6'
Inworp voor Al-Ahli op de helft van Al-Rayyan.
90+5'
De vijfde wissel van Al-Ahli. Rayan Hamed komt erin voor Ali Majrashi in Ahmed bin Alistadion.
90+5'
Ali Majrashi (Al-Ahli) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+4'
Bij Al-Ahli komt Ziyad Mubarak Aljohani er in. Hij vervangt Firas Al-Buraikan.
90+3'
De bal is over de achterlijn geweest. Al-Ahli mag een doeltrap nemen.
90+1'
Trainer Younes Ali Rahmati (Al-Rayyan) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Hazem Shehata door Rodrigo Tabata.
90'
Scheidsrechter Ahmad Alali geeft een inworp aan Al-Rayyan op de eigen helft in Ahmed bin Alistadion.
88'
Arbiter Ahmad Alali kent een vrije trap toe aan Al-Ahli op de eigen helft.
88'
Inworp voor Al-Rayyan ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Al Rayyan.
87'
Vrije trap voor Al-Ahli op de helft van Al-Rayyan.
87'
Scheidsrechter Ahmad Alali kent een vrije trap toe aan Al-Rayyan, te nemen op de helft van Al-Ahli.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ahmed bin Alistadion.
78'
Gele kaart. David Garcia (Al-Rayyan) gaat op de bon.
76'
Wissel in Al Rayyan: Sumayhan Dhaidan Al Nabit Al Baqaawi vervangt Ivan Toney bij Al-Ahli.
76'
Trainer Matthias Jaissle gebruikt zijn tweede wissel. Gabriel Veiga wordt door Roberto Firmino vervangen bij de uitploeg.
68'
Al-Rayyan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ahmad Alali in Al Rayyan.
68'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Hazem Shehata.
65'
Fahd Al Hamad scoort in eigen doel en brengt zo de score op 1-2.
64'
Scheidsrechter Ahmad Alali fluit voor buitenspel van Al-Ahli.
63'
Al-Rayyan gebruikt de tweede wissel. Murad Naji Kamal Hussein vervangt Mohammed Saleh.
62'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Al Rayyan.
61'
58'
Inworp Al-Rayyan. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
55'
Scheidsrechter Ahmad Alali toont Roger Ibanez (Al-Ahli) de gele kaart.
53'
Vrije trap in Ahmed bin Alistadion. Op de helft van Al-Ahli mag Al-Rayyan een vrije trap nemen.
52'
Hatim Abdelaziz (Al-Rayyan) krijgt geel van scheidsrechter Ahmad Alali in Ahmed bin Alistadion en moet oppassen.