4 - 5Einde
90+16'
Vanaf rechts mag Matias Palacios een hoekschop nemen voor Al Ain FC in Hazza Bin Zayed Stadium.
90+14'
Kouame Autonne Kouadio kopt namens Al Ain FC op doel, zonder doelpunt als resultaat.
90+14'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Al Ain.
90+14'
Arbiter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent een vrije trap toe aan Al Ain FC op de eigen helft.
90+13'
Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft een gele kaart aan Khalifah Aldawsari (Al-Hilal).
90+13'
Al Ain FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+12'
Arbiter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent een vrije trap toe aan Al-Hilal op de eigen helft.
90+11'
Inworp voor Al-Hilal in Hazza Bin Zayed Stadium op de eigen helft.
90+11'
João Cancelo (Al-Hilal) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+10'
Vrije trap voor Al Ain FC op de helft van Al-Hilal.
90+10'
De poging van Kodjo Laba (Al Ain FC) mist doel in Hazza Bin Zayed Stadium.
90+10'
Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Al-Hilal een doeltrap.
90+9'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+9'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Hazza Bin Zayed Stadium.
90+8'
Doeltrap voor Al-Hilal in Hazza Bin Zayed Stadium.
90+7'
Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
Doelpunt! Soufiane Rahimi benut een penalty voor Al Ain FC en komt dichterbij tot 4-5.
90+3'
Al Ain FC moet opletten als Al-Hilal van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90+2'
Gele kaart. Matias Palacios (Al Ain FC) gaat op de bon.
90+2'
Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin geeft Al-Hilal een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Kaku neemt de door scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin gegeven hoekschop voor Al Ain FC in Al Ain.
90+1'
Inworp voor Al Ain FC op de helft van Al-Hilal.
90'
Buitenspel Al Ain FC. Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin fluit de thuisploeg terug in Hazza Bin Zayed Stadium.
90'
89'
Al-Hilal heeft Aleksandar Mitrovic gewisseld. Khalifah Aldawsari neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jorge Fernando Pinheiro de Jesus.
88'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Al Ain.
88'
De bal is over de achterlijn geweest. Al-Hilal mag een doeltrap nemen.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Al Ain FC in Al Ain.
87'
De poging van Neymar (Al-Hilal) mist doel.
87'
Kaku schiet op doel maar scoort niet voor Al Ain FC in Al Ain.
85'
Al-Hilal krijgt van scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
De thuisploeg wisselt Fabio Cardoso voor Khalid Mohamed Hashemi.
85'
Bij Al Ain FC komt Felipe Salomoni er in. Hij vervangt Erik.
84'
Al Ain FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Matias Palacios in Hazza Bin Zayed Stadium.
84'
Soufiane Rahimi schiet op doel maar scoort niet voor Al Ain FC.
82'
Rood in Al Ain! Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin stuurt Ali Al Bulayhi vroegtijdig naar de kleedkamers. Al-Hilal met een man minder.
79'
Scheidsrechter Muhammad Nazmi Bin Nasaruddin kent een vrije trap toe aan Al Ain FC op een gevaarlijke plek voor Al-Hilal.