Inworp voor Ulsan Hyundai FC in Ulsan Munsustadion op de eigen helft.
90+4'
In Ulsan krijgt Kawasaki Frontale op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Inworp Ulsan Hyundai FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
90+2'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Ulsan Munsustadion.
90+1'
Inworp voor Kawasaki Frontale in Ulsan Munsustadion op de eigen helft.
90'
Bij Kawasaki Frontale komt Yuichi Maruyama er in. Hij vervangt Sai van Wermeskerken.
90'
Inworp op de eigen helft voor Kawasaki Frontale.
89'
Arbiter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent een vrije trap toe aan Ulsan Hyundai FC op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Ulsan Hyundai FC in buitenspelpositie.
84'
Gele kaart. Daiya Tono (Kawasaki Frontale) gaat op de bon.
84'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali kent een vrije trap toe aan Ulsan Hyundai FC op een gevaarlijke plek voor Kawasaki Frontale.
83'
82'
Ulsan Hyundai FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Myung-jae Lee.
78'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft een inworp aan Ulsan Hyundai FC op de eigen helft in Ulsan Munsustadion.
77'
75'
De thuisploeg vervangt Min-Kyu Ju door Yago Cariello.
75'
Akihiro Ienaga vervangt Marcio Augusto da Silva Barbosa bij de uitploeg.
75'
Kawasaki Frontale gebruikt de derde wissel. Ryota Ohshima vervangt Yusuke Segawa.
73'
Inworp voor Kawasaki Frontale op de helft van Ulsan Hyundai FC.
72'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft Kawasaki Frontale een doeltrap.
72'
Vanaf rechts mag Myung-jae Lee een hoekschop nemen voor Ulsan Hyundai FC.
68'
Daiya Tono vervangt Yasuto Wakizaka bij de uitploeg.
68'
Kawasaki Frontale gebruikt de eerste wissel. Shin Yamada vervangt Yu Kobayashi.
64'
Scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali geeft Kawasaki Frontale een vrije trap op de eigen helft.
63'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ulsan.
62'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
62'
61'
Bij Ulsan Hyundai FC komt Seung-beom Ko er in. Hij vervangt Matheus Sales.
60'
Kawasaki Frontale krijgt van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58'
Buitenspel Kawasaki Frontale.
58'
Yasuto Wakizaka neemt de door scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali gegeven hoekschop voor Kawasaki Frontale.
54'
Kawasaki Frontale neemt een 0-1 voorsprong dankzij Marcio Augusto da Silva Barbosa.
52'
52'
Kawasaki Frontale krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali.
51'
51'
Inworp voor Ulsan Hyundai FC op de helft van Kawasaki Frontale.
50'
Inworp voor Kawasaki Frontale ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ulsan.
49'
Ulsan Hyundai FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omar Mohamed Ahmed Hassan Alali op de helft van Kawasaki Frontale.