90+4'
Inworp op de eigen helft voor Central Coast Mariners FC.
90+4'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais kent een vrije trap toe aan Shandong Luneng, te nemen op de helft van Central Coast Mariners FC.
90+3'
Inworp voor Shandong Luneng in Jinan Olympic Sports Center op de eigen helft.
90+3'
Bij Central Coast Mariners FC komt Nicholas Duarte er in. Hij vervangt Alou Kuol.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Khalid Saleh Al-Turais een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jinan.
90+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Shandong Luneng in Jinan.
90'
Vrije trap voor Central Coast Mariners FC op de helft van Shandong Luneng.
88'
Het voorbereidende werk werd verricht door Lisheng Liao.
88'
Shandong Luneng loopt uit naar een comfortabele 3-1 voorsprong dankzij Vako Qazaishvili.
87'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Vanaf rechts mag Bailey Brandtman een hoekschop nemen voor Central Coast Mariners FC in Jinan Olympic Sports Center.
86'
De kopbal van James Sabit wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Shandong Luneng.
86'
Vrije trap in Jinan Olympic Sports Center. Op de helft van Shandong Luneng mag Central Coast Mariners FC een vrije trap nemen.
84'
Inworp Shandong Luneng. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Jinan.
83'
Central Coast Mariners FC heeft Vitor Correia da Silva gewisseld. Arthur De Lima neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Mark Jackson.
82'
Inworp voor Central Coast Mariners FC op de helft van Shandong Luneng.
82'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais geeft een inworp aan Central Coast Mariners FC op de eigen helft in Jinan Olympic Sports Center.
81'
Wissel in Jinan: Delgado vervangt Li Yuanyi bij Shandong Luneng.
81'
De vierde wissel van Shandong Luneng. Chen komt erin voor Bi Jinhao in Jinan Olympic Sports Center.
80'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais kent Central Coast Mariners FC een inworp toe op de helft van Shandong Luneng.
79'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jinan.
78'
De paal voorkomt een doelpunt voor Central Coast Mariners FC na een kopbal van Trent Sainsbury in Jinan.
77'
77'
Shandong Luneng krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais op de helft van Central Coast Mariners FC.
76'
75'
74'
De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Vako Qazaishvili. Het staat 2-1 in Jinan Olympic Sports Center.
73'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais geeft Shandong Luneng een vrije trap op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais geeft Shandong Luneng een doeltrap.
72'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Jinan Olympic Sports Center.
71'
In Jinan Olympic Sports Center mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
Inworp op de eigen helft voor Shandong Luneng.
70'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Khalid Saleh Al-Turais een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Jinan.
70'
Trainer Kang Hee Choi (Shandong Luneng) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Peng Xinli door Lisheng Liao.
70'
De uitploeg vervangt Mikael Doka door Storm Roux.
69'
Central Coast Mariners FC brengt Bailey Brandtman in de plaats van Ryan Edmondson.
69'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais kent Shandong Luneng een inworp toe op de helft van Central Coast Mariners FC.
67'
Cryzan (Shandong Luneng) schiet de bal op de paal.
67'
Central Coast Mariners FC krijgt van scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais op eigen helft een vrije trap toegewezen.