90+12'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais geeft Gwangju FC een doeltrap.
90+12'
Gwangju FC krijgt van scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+9'
Gwangju FC schiet tussen de palen, maar Beka Mikeltadze ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Gwangju.
90+8'
Doeltrap voor Gwangju FC in Gwangju Football Stadium.
90+8'
Yokohama Marinos krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais in Gwangju.
90+7'
Jeong Ho-yeon (Gwangju FC) doet weer mee in Gwangju Football Stadium.
90+6'
Jeong Ho-yeon (Gwangju FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+6'
Jeong Ho-yeon van Gwangju FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+5'
In Gwangju krijgt Yokohama Marinos op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Het voorbereidende werk werd verricht door Beka Mikeltadze.
90+3'
Treffer in Gwangju Football Stadium! Gwangju FC scoort via Jasir Asani de 7-3 en loopt verder uit.
90+1'
88'
Scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais geeft Yokohama Marinos een vrije trap op de eigen helft.
87'
86'
De thuisploeg wisselt Min-ki Lee voor Jin-ho Kim.
85'
Kenta Inoue met de assist.
85'
Doelpunt! De uitploeg verkleint de achterstand tot 6-3 via een doelpunt van Takuma Nishimura.
84'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
84'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Gwangju.
83'
Inworp voor Gwangju FC op de helft van Yokohama Marinos.
82'
Yokohama Marinos krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais op de helft van Gwangju FC.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Khalid Saleh Al-Turais een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gwangju.
81'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Yokohama Marinos in Gwangju.
81'
Jeong Ho-yeon mist het doel en scoort niet voor Gwangju FC in Gwangju Football Stadium.
79'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais aan de thuisploeg.
78'
Rode kaart in Gwangju Football Stadium (Gwangju). Carlos Eduardo Bendini Giusti van Yokohama Marinos mag gaan douchen van scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais.
78'
In Gwangju krijgt Gwangju FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
De bal is over de achterlijn geweest. Gwangju FC mag een doeltrap nemen.
77'
Yokohama Marinos heeft Ren Kato gewisseld. Carlos Eduardo Bendini Giusti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Hutchinson.
76'
Vrije trap voor Yokohama Marinos op de helft van Gwangju FC.
74'
Doelpunt met het hoofd! Gabriel Henrique de Souza de Oliveira (Gwangju FC) bouwt de score verder uit in Gwangju Football Stadium tot 6-2.
72'
De assist kwam van Gabriel Henrique de Souza de Oliveira.
72'
Doelpunt! Gwangju FC breidt de voorsprong tot 5-2 uit via Heui-kyun Lee.
71'
Elber neemt de door scheidsrechter Khalid Saleh Al-Turais gegeven hoekschop voor Yokohama Marinos in Gwangju.
68'
De voorzet kwam van Jasir Asani.
68'
De thuisploeg zit op rozen als Beka Mikeltadze de score uitbouwt naar 4-2 in Gwangju Football Stadium.