120+1'
De kopbal van Oskar Zawada wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van Melbourne Victory FC.
120+1'
Wellington Phoenix FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniel Elder in Wellington.
120+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Melbourne Victory FC mag een doeltrap nemen.
120'
Inworp Wellington Phoenix FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
120'
Melbourne Victory FC heeft Adama Traore gewisseld. Kasey Bos neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Anthony Popovic.
119'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Wellington.
118'
Wellington Phoenix FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniel Elder op de helft van Melbourne Victory FC.
116'
Melbourne Victory FC krijgt van scheidsrechter Daniel Elder op eigen helft een vrije trap toegewezen.
115'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
114'
Inworp voor Melbourne Victory FC in Westpac Stadium op de eigen helft.
113'
Scheidsrechter Daniel Elder geeft Melbourne Victory FC een doeltrap.
111'
Wellington Phoenix FC moet opletten als Melbourne Victory FC van scheidsrechter Daniel Elder een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
111'
Trainer Giancarlo Italiano (Wellington Phoenix FC) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Tim Payne door Mohamed Al-Taay.
111'
Wellington Phoenix FC brengt Isaac Hughes in de plaats van Finn Surman.
111'
De thuisploeg vervangt Sam Sutton door Lukas Kelly-Heald.
110'
Arbiter Daniel Elder kent een vrije trap toe aan Wellington Phoenix FC op de eigen helft.
109'
Christopher Ikonomidis schiet op doel maar scoort niet voor Melbourne Victory FC in Wellington.
108'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Westpac Stadium.
107'
Inworp voor Wellington Phoenix FC op de helft van Melbourne Victory FC.
105+3'
Doeltrap voor Melbourne Victory FC in Westpac Stadium.
105+1'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Melbourne Victory FC in Wellington.
105+1'
De kopbal van Youstin Delfin Salas Gomez (Wellington Phoenix FC) mist het doel van de tegenstander.
105+1'
Inworp voor Wellington Phoenix FC in de buurt van het vijandige doel in Westpac Stadium.
105'
Scheidsrechter Daniel Elder geeft Wellington Phoenix FC een doeltrap.
105'
Scheidsrechter Daniel Elder geeft Melbourne Victory FC een vrije trap op de eigen helft.
104'
102'
Het voorbereidende werk werd verricht door Roderick Miranda.
102'
Het staat 1-2, Christopher Ikonomidis (Melbourne Victory FC) scoort met het hoofd.
102'
Jake Brimmer neemt de door scheidsrechter Daniel Elder gegeven hoekschop voor Melbourne Victory FC in Wellington.
99'
98'
Arbiter Daniel Elder kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory FC op de eigen helft.
98'
Scheidsrechter Daniel Elder toont Connor Chapman (Melbourne Victory FC) de gele kaart.
97'
Vrije trap voor Wellington Phoenix FC op de helft van Melbourne Victory FC.
95'
95'
Scheidsrechter Daniel Elder kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
94'
In Westpac Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
94'
In Wellington kan Oskar Van Hattum (Wellington Phoenix FC) weer verder.
94'
94'
De scherpte ontbreekt bij Alex Rufer (Wellington Phoenix FC). Zijn poging mist doel in Wellington.
93'
Oskar Van Hattum (Wellington Phoenix FC) raakt geblesseerd in Wellington. Scheidsrechter Daniel Elder legt de wedstrijd even stil.