Inworp voor Melbourne City FC in Marvel Stadium op de eigen helft.
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne.
120+4'
Inworp voor Melbourne City FC op de helft van Melbourne Victory FC.
120+3'
Een speler van Melbourne Victory FC staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Alexander George King teruggefloten.
120+3'
Scheidsrechter Alexander George King kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
120+2'
Trainer Anthony Popovic gebruikt zijn zesde wissel. Jason Geria wordt door Leigh Broxham vervangen bij de thuisploeg.
120+1'
Melbourne Victory FC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Ryan Teague in Marvel Stadium.
120+1'
Ryan Teague neemt de door scheidsrechter Alexander George King gegeven hoekschop voor Melbourne Victory FC in Melbourne.
118'
Twee keer geel en dus rood in Melbourne: Scheidsrechter Alexander George King stuurt Curtis Good vroegtijdig naar de kleedkamer. Melbourne City FC moet nu met een man minder verder.
118'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alexander George King een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Melbourne.
117'
Scheidsrechter Alexander George King geeft een inworp aan Melbourne Victory FC op de eigen helft in Marvel Stadium.
115'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Damien da Silva.
115'
In Melbourne krijgt Melbourne City FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
114'
114'
Bij Melbourne City FC komt Zane Schreiber er in. Hij vervangt Mathew Leckie.
113'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
113'
Schot op doel van Leo Natel. Maar zonder doelpunt voor Melbourne City FC als gevolg.
112'
Melbourne Victory FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander George King op de helft van Melbourne City FC.
111'
Scheidsrechter Alexander George King geeft Melbourne Victory FC een doeltrap.
111'
Doelpoging Melbourne City FC! Het schot van Steven Ugarkovic gaat niet tussen de palen in Melbourne.
109'
De vierde wissel van Melbourne City FC. Alessandro Lopane komt erin voor Marin Jakolis in Marvel Stadium.
109'
Melbourne City FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander George King op de helft van Melbourne Victory FC.
108'
Melbourne Victory FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alexander George King in Melbourne.
107'
Melbourne Victory FC schiet tussen de palen, maar Kasey Bos ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Melbourne.
106'
Inworp Melbourne Victory FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
106'
105+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Melbourne City FC mag een doeltrap nemen.
105'
Scheidsrechter Alexander George King kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory FC, te nemen op de helft van Melbourne City FC.
104'
Melbourne City FC krijgt van scheidsrechter Alexander George King op eigen helft een vrije trap toegewezen.
104'
Melbourne Victory FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
104'
Arbiter Alexander George King kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory FC op de eigen helft.