De poging van Jake Brimmer (Melbourne Victory FC) mist doel in Central Coast Stadium.
120+2'
Jacob Farrell deed het voorbereidende werk.
120+2'
Central Coast Mariners FC bouwt zijn voorsprong in Gosford uit tot 3-1 dankzij een doelpunt van Ryan Edmondson.
120+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Gosford.
120'
Maximilien Balard (Central Coast Mariners FC) doet weer mee in Central Coast Stadium.
119'
Maximilien Balard van Central Coast Mariners FC is geblesseerd en het spel ligt even stil.
118'
Melbourne Victory FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alexander King op de helft van Central Coast Mariners FC.
118'
Inworp voor Melbourne Victory FC in Central Coast Stadium op de eigen helft.
117'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Gosford.
117'
Inworp voor Central Coast Mariners FC op de helft van Melbourne Victory FC.
116'
Inworp Central Coast Mariners FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
115'
Melbourne Victory FC gebruikt de zesde wissel. Connor Chapman vervangt Adama Traore.
115'
Arbiter Alexander King kent een vrije trap toe aan Central Coast Mariners FC op de eigen helft.
113'
Scheidsrechter Alexander King geeft Central Coast Mariners FC een vrije trap op de eigen helft.
112'
Danny Vukovic lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Central Coast Mariners FC.
112'
In Gosford kan Mikael Doka (Central Coast Mariners FC) weer verder.
112'
Danny Vukovic raakt geblesseerd bij Central Coast Mariners FC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
111'
Het spel ligt even stil: Mikael Doka (Central Coast Mariners FC) is geblesseerd.
110'
Scheidsrechter Alexander King geeft Melbourne Victory FC een vrije trap op de eigen helft.
110'
In Central Coast Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
108'
Scheidsrechter Alexander King kent een vrije trap toe aan Melbourne Victory FC op een gevaarlijke plek voor Central Coast Mariners FC.
107'
Scheidsrechter Alexander King kent Central Coast Mariners FC een inworp toe op de helft van Melbourne Victory FC.
106'
De uitploeg incasseert geel op naam van Damien da Silva.
106'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alexander King een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Gosford.
106'
105+1'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Central Coast Stadium.
105'
Vrije trap voor Melbourne Victory FC op de helft van Central Coast Mariners FC.
103'
101'
Central Coast Mariners FC moet opletten als Melbourne Victory FC van scheidsrechter Alexander King een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
100'
De bal is over de achterlijn geweest. Central Coast Mariners FC mag een doeltrap nemen.
100'
Doelpoging Melbourne Victory FC! Het schot van Ben Folami gaat niet tussen de palen.
100'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Central Coast Stadium.
99'
Scheidsrechter Alexander King kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
99'
Scheidsrechter Alexander King geeft een inworp aan Central Coast Mariners FC op de eigen helft in Central Coast Stadium.