90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Western United FC mag een doeltrap nemen.
90+6'
Scheidsrechter Shane Skinner kent een vrije trap toe aan Perth Glory op een gevaarlijke plek voor Western United FC.
90+5'
Vrije trap in HBF Park. Op de helft van Western United FC mag Perth Glory een vrije trap nemen.
90+5'
Scheidsrechter Shane Skinner toont Sebastian Pasquali (Western United FC) de gele kaart.
90+3'
Trent Jordan Ostler deed het voorbereidende werk.
90+3'
David Joel Williams scoort en verkleint de achterstand tot 3-4 in HBF Park.
90+2'
Doelpunt! Oliver Lavale breidt de voorsprong uit. Western United FC leidt met 2-4.
90+2'
Doeltrap voor Perth Glory in HBF Park.
90+1'
In Perth krijgt Western United FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Inworp voor Western United FC in HBF Park op de eigen helft.
89'
In HBF Park mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
89'
Vrije trap voor Western United FC op de helft van Perth Glory.
88'
De vierde wissel van Western United FC. Oliver Lavale komt erin voor Lachlan Wales in HBF Park.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Perth.
85'
Western United FC krijgt van scheidsrechter Shane Skinner op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Khoa Ngo vervangt Daniel Bennie bij de thuisploeg.
82'
Inworp op de eigen helft voor Perth Glory.
80+2'
Perth Glory gebruikt de vijfde wissel. Joshua James Rawlins vervangt Johnny Koutroumbis.
80'
Mohammad Mustafa Amini Castillo (Perth Glory) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Jacob Muir.
80'
Trainer Alen Stajcic gebruikt zijn tweede wissel. Jarrod Carluccio wordt door Trent Jordan Ostler vervangen bij de thuisploeg.
79'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Mohammad Mustafa Amini Castillo (Perth Glory).
77'
Scheidsrechter Shane Skinner geeft een inworp aan Western United FC op de eigen helft in HBF Park.
76'
Inworp voor Western United FC op de helft van Perth Glory.
74'
De assist kwam van Angus Thurgate.
74'
Abel Walatee legt de bal in het net, de uitploeg leidt met 2-3.
73'
Scheidsrechter Shane Skinner geeft Western United FC een vrije trap op de eigen helft.
72'
71'
Scheidsrechter Shane Skinner geeft Mohammad Mustafa Amini Castillo geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
70'
Inworp voor Perth Glory op de helft van Western United FC.
68'
Scheidsrechter Shane Skinner kent een vrije trap toe aan Perth Glory, te nemen op de helft van Western United FC.
67'
Scheidsrechter Shane Skinner geeft Perth Glory een doeltrap.
67'
Western United FC heeft Michael Ruhs gewisseld. Jake Najdovski neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach John Aloisi.
67'
De uitploeg vervangt Matthew Grimaldi door Abel Walatee.
66'
Scheidsrechter Shane Skinner kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
Het voorbereidende werk werd verricht door Michael Ruhs.
65'
Doelpunt! Riku Danzaki maakt de gelijkmaker. 2-2!
64'
63'
62'
Perth Glory brengt David Joel Williams in de plaats van Stefan Colakovski.
60'
Inworp Perth Glory. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.