90+5'
Western United FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adam Kersey in Melbourne.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Western United FC.
90+2'
Inworp Western United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Arbiter Adam Kersey kent een vrije trap toe aan Western United FC op de eigen helft.
90'
Inworp voor Melbourne City FC in de buurt van het vijandige doel in Melbourne Rectangular Stadium.
89'
De vierde wissel van Melbourne City FC. Zane Schreiber komt erin voor Jamie MacLaren in Melbourne Rectangular Stadium.
89'
Inworp voor Melbourne City FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
88'
Scheidsrechter Adam Kersey geeft Melbourne City FC een doeltrap.
88'
Doelpoging Western United FC! Het schot van Sebastian Pasquali gaat niet tussen de palen in Melbourne.
87'
Western United FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
87'
Scheidsrechter Adam Kersey geeft Western United FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Melbourne City FC.
86'
Riku Danzaki neemt de door scheidsrechter Adam Kersey gegeven hoekschop voor Western United FC in Melbourne.
86'
Western United FC krijgt van scheidsrechter Adam Kersey op eigen helft een vrije trap toegewezen.
85'
Inworp voor Melbourne City FC op de helft van Western United FC.
84'
Scheidsrechter Adam Kersey kent Melbourne City FC een inworp toe op de helft van Western United FC.
83'
Inworp voor Western United FC in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Western United FC mag een doeltrap nemen.
81'
De poging van Max Caputo (Melbourne City FC) mist doel in Melbourne Rectangular Stadium.
78'
Hoekschop voor Western United FC in Melbourne Rectangular Stadium. Riku Danzaki neemt deze vanaf links.
75'
Abel Walatee (Western United FC) staat buitenspel in Melbourne, gezien door scheidsrechter Adam Kersey.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Melbourne.
74'
De poging van Callum Talbot (Melbourne City FC) mist doel.
73'
Melbourne City FC gebruikt de derde wissel. Callum Talbot vervangt Marin Jakolis.
73'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Melbourne Rectangular Stadium.
71'
Scheidsrechter Adam Kersey geeft een inworp aan Western United FC op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
70'
De verdediging van Melbourne City FC houdt de kopbal van Riku Danzaki (Western United FC) tegen in Melbourne.
69'
Inworp voor Western United FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Melbourne.
68'
Melbourne Rectangular Stadium ziet hoe Jamie MacLaren op doel schiet, maar niet scoort voor Melbourne City FC.
66'
Western United FC brengt Abel Walatee in de plaats van Lachlan Wales.
66'
Gele kaart. James Donachie (Western United FC) gaat op de bon.
66'
Scheidsrechter Adam Kersey kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
Vergeefse doelpoging Alessandro Lopane (Melbourne City FC).
64'
Inworp voor Melbourne City FC in Melbourne Rectangular Stadium op de eigen helft.
63'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Melbourne Rectangular Stadium.
62'
Scheidsrechter Adam Kersey geeft een inworp aan Melbourne City FC op de eigen helft in Melbourne Rectangular Stadium.
61'
Deze wissel was niet voorzien. Aurelio Vidmar moet de aangeslagen Tolgay Arslan vervangen. Max Caputo komt voor hem in de plaats. Dit is de tweede wissel voor Melbourne City FC.