Thabang Monare scoort zijn strafschop voor Zuid-Afrika.
Samuel Moutoussamy (DR Congo) scoort.
PEN
Een misser van Teboho Mokoena (Zuid-Afrika) vanaf elf meter.
90+5'
Arbiter Bamlak Tessema Weyesa kent een vrije trap toe aan Zuid-Afrika op de eigen helft.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Zuid-Afrika in Abidjan.
90+3'
De scherpte ontbreekt bij Yoane Wissa (DR Congo). Zijn poging mist doel.
90+2'
DR Congo krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa op de helft van Zuid-Afrika.
90+2'
Oswin Appollis neemt de door scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa gegeven hoekschop voor Zuid-Afrika.
90+1'
Doeltrap voor DR Congo in Stade Felix Houphouet-Boigny.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. DR Congo mag een doeltrap nemen.
90'
90'
Doelpoging DR Congo! Het schot van Fiston Kalala Mayele gaat niet tussen de palen.
89'
Bij Zuid-Afrika komt Zakhele Lepasa er in. Hij vervangt Mihlali Samson Mabhuti Mayambela.
87'
Scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa geeft DR Congo een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zuid-Afrika.
86'
Zuid-Afrika krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa.
85'
Mihlali Samson Mabhuti Mayambela schiet op doel maar scoort niet voor Zuid-Afrika.
84'
Scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa geeft DR Congo een vrije trap op de eigen helft.
82'
Scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa kent DR Congo een inworp toe op de helft van Zuid-Afrika.
80'
Buitenspel DR Congo.
79'
DR Congo gebruikt de vijfde wissel. Fiston Kalala Mayele vervangt Silas Katompa Mvumpa.
79'
Simon Banza (DR Congo) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Cedric Bakambu.
76'
Doeltrap voor Zuid-Afrika in Stade Felix Houphouet-Boigny.
76'
Simon Banza mist het doel en scoort niet voor DR Congo.
74'
Scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa kent een vrije trap toe aan DR Congo op een gevaarlijke plek voor Zuid-Afrika.
72'
Bij Zuid-Afrika komt Terrence Mashego er in. Hij vervangt Thapelo Morena.
72'
DR Congo krijgt van scheidsrechter Bamlak Tessema Weyesa op eigen helft een vrije trap toegewezen.
71'
Simon Banza kan weer verder bij DR Congo.
70'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Simon Banza (DR Congo).