90+8'
De voorzet kwam van Ibrahim Diakite.
90+8'
Stade Olympique Alassane Ouattara ziet hoe Guinee op voorsprong komt door een kopbal van Mohamed Bayo. 0-1!
90+5'
Vrije trap voor Guinee op de helft van Equatorial Guinea.
90+3'
In Abidjan krijgt Equatorial Guinea op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Equatorial Guinea mag een doeltrap nemen.
89'
Scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan kent een vrije trap toe aan Equatorial Guinea op een gevaarlijke plek voor Guinee.
89'
88'
Vergeefse doelpoging Francois Kamano (Guinee).
88'
Guinee is weer compleet nu Ibrahim Diakite weer terug het veld in mag.
87'
Ibrahim Diakite (Guinee) raakt geblesseerd in Abidjan. Scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan legt de wedstrijd even stil.
86'
Schot op doel van Ibrahim Diakite. Maar zonder doelpunt voor Guinee als gevolg.
85'
Bij Equatorial Guinea komt Luis Nlavo er in. Hij vervangt Jannick Buyla.
84'
Inworp voor Equatorial Guinea ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Abidjan.
84'
Inworp voor Equatorial Guinea in de buurt van het vijandige doel in Stade Olympique Alassane Ouattara.
84'
Scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan kent Equatorial Guinea een inworp toe op de helft van Guinee.
83'
Doeltrap voor Equatorial Guinea in Stade Olympique Alassane Ouattara.
83'
Guinee krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan in Abidjan.
82'
Sehrou Guirassy schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Equatorial Guinea in Stade Olympique Alassane Ouattara.
82'
Inworp voor Guinee op de helft van Equatorial Guinea.
80'
Scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan kent een vrije trap toe aan Guinee, te nemen op de helft van Equatorial Guinea.
79'
Guinee brengt Francois Kamano in de plaats van Sekou Sylla.
79'
Guinee gebruikt de tweede wissel. Naby Keita vervangt Mory Konate.
76'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Equatorial Guinea in Abidjan.
75'
Scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan kent Guinee een inworp toe op de helft van Equatorial Guinea.
74'
Equatorial Guinea krijgt van scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
Inworp op de eigen helft voor Guinee.
73'
Equatorial Guinea krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan op de helft van Guinee.
73'
Equatorial Guinea mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Pablo Ganet Comitre in Stade Olympique Alassane Ouattara.
71'
70'
Arbiter Omar Abdulkadir Artan kent een vrije trap toe aan Equatorial Guinea op de eigen helft.
69'
De bal is over de achterlijn geweest. Guinee mag een doeltrap nemen.
69'
PEN
Stade Olympique Alassane Ouattara ziet hoe Emilio Nsue Lopez een penalty mist voor Equatorial Guinea.
62'
Equatorial Guinea mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
62'
Scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan geeft Equatorial Guinea een vrije trap op de eigen helft.
60'
Trainer Kaba Diawara (Guinee) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Morgan Guilavogui door Sehrou Guirassy.
60'
Equatorial Guinea moet opletten als Guinee van scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
59'
In Abidjan krijgt Guinee op de eigen helft een vrije trap te nemen.
58'
Guinee krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan op de helft van Equatorial Guinea.
58'
Vrije trap in Stade Olympique Alassane Ouattara. Op de helft van Equatorial Guinea mag Guinee een vrije trap nemen.
55'
Rode kaart in Stade Olympique Alassane Ouattara (Abidjan). Federico Bikoro van Equatorial Guinea mag gaan douchen van scheidsrechter Omar Abdulkadir Artan.